bouwupdate van verbouwing in beltrum

bouwupdate van verbouwing in beltrum

2/1/2024

Ook rond de feestdagen wordt er gewoon gebouw. Zo ook in Beltrum, waar de benedenverdieping van een twee-onder-één-kap woning een grondige verbouwing ondergaat. De oorspronkelijke woning voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Hoewel de woonkamer en keuken één geheel vormden, voelde de leefruimte beklemmend aan en ontbrak het aan een goede verbinding met de tuin, wat als een groot gemis werd ervaren.

Met een ruime hal en berging beschikbaar, waren er mogelijkheden om de functionele indeling van de woning te verbeteren. Door de bestaande berging uit te breiden, ontstaat een nieuwe entree, waardoor de leefruimte kan worden vergroot. Zo wordt aan de voorzijde van de woning een ruime woonkeuken gecreëerd. Aan de achterzijde wordt de woonkamer uitgebouwd en voorzien van een royale glaspui, zodat er een prachtig uitzicht op de tuin ontstaat. Een lichtstraat zal zorgen voor voldoende daglicht in zowel de woonkamer als de keuken.

De contouren van de uitbouw aan de voorzijde is inmiddels duidelijk zichtbaar. Ook aan de uitbouw aan de achterzijde begint vorm te krijgen. Binnenkort zal het dak worden geplaatst. De opening voor de grote glaspui is al gemaakt, waardoor er al een voorproefje te zien is van het toekomstige uitzicht vanuit de woonkamer.

No items found.